Yukarı Beydeş İlkokulu

Vizyon: Öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak.

Başarılar: 0

Saatler: 13:10 - 18:00
Isınma: Soba
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Okul Tel 0 414 422 10 77 Okul Müdürü Tel 0 505 224 28 07

WEB - https://yukaribeydesilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yukarı Beydeş Köyü Akçakale/Şanlıurfa

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz köy merkezinde bulunmaktadır.

Adres - Yukarı Beydeş Köyü Akçakale/Şanlıurfa

Ulaşım Okulumuz Şanlıurfa-Akçakale yolunda, Harran ilçe dönemecinin tam karşısında, ana yola 2 km uzaklıktadır. Ana yola çıktıktan sonra Şanlıurfa-Akçakale arasında çalışan dolmuşlarla ulaşım rahatlıkla sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 35 km, ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.